Reisverslag van ons eerste groepsprogramma
27 juni 2021 

Reisverslag van ons eerste groepsprogramma

En ondertussen 'achter de schermen' bij TR-IBU - uit het zicht van alles en iedereen - maakt een groep van zeven ondernemers een beweging waar je U tegen zegt. Het zijn de ondernemers die besloten deel te nemen aan het allereerste groepsprogramma.

SPRINGTR-IBE 2021, wat een toffe mensen zijn dat! Zulke prachtige verhalen, intenties, talenten en energieën. Zo zichtbaar, voelbaar, merkbaar nu ze zelf (nog) beter begrijpen wie ze zijn.

We hebben nog vier hele mooi, intensieve TR-IBE sessions voor de boeg (waaronder een heus kampvuurdiner op 9 juli, love it!) maar als ik zie wat er nu al gebeurt... oh my. Dat is toch wel om heul trots én heul nederig van te worden.

Op 23 september 'vertrekt' AUTUMNTR-IBE 2021. De eerste ondernemers meldden zich al aan. Zij maken van dit jaar hun jaar. Reis je mee?

Check: https://lnkd.in/eShS965 voor meer info en aanmelden.

---

Wat heeft business van doen met liefde? Alles! Weet jij eigenlijk waarom je klanten jou aantrekkelijk vinden? Misschien zelfs van je houden? Je ontdekt het al in week 1 van ons groepsprogramma.

Nog maar een paar weken, dan keert SPRINGTR-IBE2021 terug van een bijzondere reis naar de essentie van hun merk dat klopt. Wat zijn wij weer geraakt door alle prachtige verhalen, diepgaande inzichten en enorme groei van mooie, échte mensen met een intentie om met hun merk de wereld een fijnere plek te maken.

Een nieuwe tribe 'vertrekt' op 23 september. De eerste ondernemers meldden zich al aan. Ook AUTUMNTR-IBE 2021 belooft weer wonderlijk mooi te worden. Maak jij van dit jaar jouw jaar?

Check: https://lnkd.in/e4s-6pS voor meer info en aanmelden.

Over de schrijver
Francien van Eersel is TR-IBU's founder and owner.
Reactie plaatsen