Kampvuurdiner

Zo'n avond waarop alles klopt. Gewoon omdat je je omringt met de juiste mensen. Zo'n avond was vrijdag, toen ik met zeven pioniers het allereerste Native Brand groepsprogramma afrondde tijdens een kampvuurdiner. Het was... magisch!

Foto's volgen later, maar voor nu wil ik jullie graag laten weten dat ik overweldigd ben door de onwaarschijnlijke 'buit' die de deelnemers van SpringTR-IBE 2021 met elkaar deelden. Het is soms gewoon te groot om in woorden te vatten wat er kan gebeuren als je gaat begrijpen wat #eenmerkdatklopt is.

Hier zit een gezegend mens. Die dit weekend gewoon weer met haar voetjes in de klei mocht landen om allerlei online shizzle voor onze Zinvolle Zomer op te lossen. ;-) Ik hou van mijn werk. En van de ondernemers met wie ik mij mag omringen.

Het mooie? Op 23 september start het tweede groepsprogramma. En er zijn nog een paar plekjes. Dus wil je je seat claimen voor de Zinvolle Zomer losgaat? Stuur me dan even een berichtje.

---

Terwijl in het noorden van het land afgelopen vrijdag de zomervakantie begon, vond er een avond plaats in Utrecht die juist het eind van een tijdperk markeert.

SpringTR-IBE 2021, de tr-ibe van het allereerste Native Brand groepsprogramma, rondde een intensief en onvergetelijk avontuur af. Zeven ondernemers maakten reis naar de essentie van hun merk. En wat een prachtige, rakende buit vonden zij onderweg...

Vrijdagavond zaten we rond het 'kampvuur' (foto's volgen). De avond stond in het teken van de buit. Omdat die buit een transitie markeert. We keken terug én vooruit. We bewogen van ontdekken en vastpakken naar waarmaken. Zij zijn er klaar voor. Dat mag duidelijk zijn. Hoe het nu verder gaat met ze? "Je leest het wel in de bladen!" riep de meest verlegen ondernemer tot dan toe.

Wij houden van ondernemers. Van deze mensen. Van hun energie, hun bereidheid om naar zichzelf en hun bedrijf te kijken en zich te blijven ontwikkelen. Van hun opstaan en zichzelf laten zien. Van het diepe gevoel dat je raakt als je iemand ziet thuiskomen bij zichzelf en weet: dit klopt!

Dit smaakt naar meer. Vanaf komende week gaan we daarom los met onze Zinvolle Zomer. Daarin delen we tal van laagdrempelige tools om ook de diepere lagen van je merk te verkennen. En: op 23 september start het tweede groepsprogramma: AutumnTR-IBE 2021. Er zijn nog een paar plekkies, dus kom even op de lijn als je meer wilt weten.

Volg #eenmerkdatklopt om niets te missen van onze Zinvolle Zomer.

Over de schrijver
Francien van Eersel is TR-IBU's founder and owner.
Reactie plaatsen