The journey of a thousand miles begins with one step.

Chinees spreekwoord

Wat is jouw volgende stap?
Op 24 mei was de lancering van Het Grote Boek voor een Merk Dat Klopt. En jij was erbij. 


In de dagen erna werd mij duidelijk wat mijn 'volgende stap' is: een tribe faciliteren, van mensen die (willen) doen wat klopt. Ik kan niet wachten om je er meer over te vertellen! Maar eerst wat nu écht belangrijk is: jouw volgende stap!


Wie je ook bent en waar je ook staat op jouw Reis van de Held, ik help je graag. Ontdekken, herijken, waarmaken en doorgeven? Kan allemaal! Als dank voor je aanwezigheid bij de booklancering, heb ik mooie aanbiedingen voor je.


Ontdekken wat klopt

€ 3960,-
€ 2960,- (of 12 x € 247)

Groepsprogramma tribe #4 (juni 2023)

Een maand lang de diepte in. Ontdekken wat klopt voor jou. Zelf, maar niet alleen. Samen met andere ondernemers én met mij. Intensief, en life changing. Met drie live dagdelen, zes online bijeenkomsten en een 1:1 impactgesprek. Inclusief een bijzonder afsluitend kampvuurdiner! Ook interessant als je eerder al koos voor zelfstudie en toch meer wilt!


Let op: er is nog maar beperkt plek. Meer weten? Mail me op info@eenmerkdatklopt.nl of bel: 06-52326041. Deadline voor aanmelden: 31 mei 2023.


12 x € 96,-

Zelfstudieprogramma (1 archetype)

Liever op eigen tempo, wanneer en waar je maar wilt ontdekken wat klopt voor jou? Dat kan met het Native Brand zelfstudieprogramma. Kijk door de bril van jouw dominante archetype(n) naar jezelf en je merk. Ontdek het geheim van jouw aantrekkingskracht en begrijp hoe je moeiteloos raakt. 


Je kunt voor een meerprijs ook kiezen om niet één, maar twee of drie archetypen uit te diepen. Kies voor wat klopt voor jou. Als dank voor je aanwezigheid bij de booklaunch krijg je er een gratis impactgesprek bij, ter waarde van 399 euro. Aanmelden met deze actie kan tot en met 9 juni 2023.


Herijken en waarmaken

€ 399,-
€ 349,-

Impactgesprek 1:1

"I love how your mind works!" Deze uitroep hoor ik regelmatig tijdens mijn werk met ondernemers, visionairs, thought leaders en change makers.  


Het is niet altijd evident, om zonder hulp van buiten de essentie van je merk te pakken. Of om voor altijd op koers te blijven. Daarom boeken zij regelmatig een impactgesprek. In zo'n gesprek bepaal jij de insteek, en ben ik jouw geweten, je extra paar ogen, de spiegel die je kunt gebruiken, de steller van rake vragen en je bron van concepten, woorden en ideeën.


Een Native Brand impactgesprek duurt 1,5 uur en vindt plaats via Zoom. Aanmelden voor zo'n gesprek met 50 euro korting kan tot en met 9 juni 2023.

Native Brand programma (original 1:1)

Terug van weggeweest: het programma waar het allemaal mee begon. Drie maanden lang, intensief 1:1. Alle aandacht voor jou en je merk. 


Dit is voor de ondernemer die klaar is met zoeken, en toe is aan vinden. Aan échte antwoorden.


Begrijpen wat klopt, en hoe je dat waarmaakt. Helderheid in je merk. Jouw belofte, rol, waarde en betekenis in de wereld scherp én vertaald in jouw unieke corporate story. Met - als je wilt - aan het einde van dit bijzondere traject jouw op maat gemaakte Native Brand strategie, compleet met strategisch advies, positionering, omschrijving van je ideale klant en adviezen voor beeld, content, werkwijze, aanbod en marketing. Jouw anker en kompas voor de komende jaren en jaren.


Let op: deelname alleen mogelijk na uitgebreide intake. Samen bepalen we de insteek van dit maatwerkprogramma. Prijzen vanaf 8500 euro. Eenmalige actieprijs: 10% korting, bij aanmelding voor 10 juni. Over hebben? Mail me op info@eenmerkdatklopt.nl of bel: 06-52326041.

Doorgeven (als mentor)

€ 1250,-

Lezing / workshop op maat

Veel ondernemers hebben een haat-liefde verhouding met zichtbaarheid. Misschien jij ook wel. Zichtbaar zijn betekent opstaan voor wie je bent en wat jij de wereld te brengen hebt. En weet je, dat kan op een manier die klopt voor jou. Ik help je er graag bij.


Want stel je dit voor. Jij nodigt een aantal belangrijke mensen uit je netwerk uit. Je klanten, samenwerkingspartners, collega's in de branche of leden van je netwerk- of intervisieclub. Ik geef jullie een toffe lezing/workshop waarin ook zij de eerste stappen kunnen zetten op weg naar wat klopt. In die workshop gebruik ik jouw verhaal natuurlijk als voorbeeld van hoe het werkt: ontdekken en waarmaken wat klopt. Zo ben jij zichtbaar én geven we je vrienden heel veel waarde. 


Voor 10 tot 25 deelnemers. Minder of meer deelnemers in overleg. Speciaal voor jou, omdat je bij de booklaunch was, krijg je voor elke deelnemer een exemplaar van 'Anders kijken op weg naar Een Merk Dat Klopt' (twv 12,95 euro), waarmee je ze kunt uitnodigen. Deze actie geldt voor iedere lezing/workshop die we in 2023 samen organiseren. Interesse? Mail me op info@eenmerkdatklopt.nl of bel: 06-52326041. 

€ 11100,-
€ 9990,- (of 12 x € 833)

Jaaropleiding Een Merk Dat Klopt

In april 2023 rondde een eerste groep professionals de jaaropleiding Een Merk Dat Klopt af. In die jaaropleiding leerden zij - in hun eigen branche en met hun eigen expertise - werken met het gedachtegoed van Een Merk Dat Klopt: kijken als antropoloog, de archetypen en de Reis van de Held. Inmiddels is ook een tweede groep gestart. Het zijn marketeers, vormgevers, fiscalisten, coaches, talent managers, webbouwers, communicatiespecialisten, tekstschrijvers, klantbeleving experts, loopbaanspecialisten, bestuursadviseurs, fotografen en intererieurontwerpers. Zij helpen hun klanten ontdekken en waarmaken wat klopt!


In april 2024 start opnieuw een groep. Is dat te ver weg? Bij voldoende animo start in oktober een extra groep. Als deelnemer van de booklaunch krijg je 10% korting op de opleiding, bij aanmelding voor 31 juli 2023. Interesse? Mail me op info@eenmerkdatklopt.nl of bel: 06-52326041. 

Mogelijkheden genoeg dus. Voor iedereen. En dus ook voor jou. 

Wil je een keer sparren over wat klopt voor jou? Mail me op info@eenmerkdatklopt.nl of bel: 06-52326041.


Liefs, Francien