Inner Circle meetups

Lees meer
Wat doe je als het lastig vindt om uit te leggen hoe Native Branding werkt en wat het betekent om te werken vanuit een merk dat klopt? Als je begrijpt dat - met een stevige ontdekkingsreiziger én magiër in je merk - een beetje avontuur en mysterie op zijn plek is én je weet dat jouw leukste klanten juist wel nieuwsgierig zijn naar het onbekende?


Precies. Dan laat je het ze toch gewoon ervaren? Dat is waar Inner Circle meetups voor zijn. Exclusief op uitnodiging van Francien van Eersel. 


Voel jij je ergens aangetrokken tot 'Een merk dat klopt' maar heb je een klein zetje nodig? Overweeg jij deel te nemen aan het groepsprogramma dit najaar of komende winter? Of denk je aan zelfstudie?


Je bent meer dan welkom om te ontdekken wat past bij jou!

Dat wil ik

> 15 jaar

ervaring met merken en communicatie

200
ondernemers doen elke maand de Native Brand test
>100 
ondernemers met een merk dat klopt

de Inner Circle meetups

19

oktober
20.00

Inner Circle meetup

online via Zoom

21

oktober
15.00

Inner Circle meetup

online via Zoom

Over Francien van Eersel

Tijdens de Inner Circle meetups neemt Francien je mee op reis. Niet alleen is zij founder en owner van TR-IBU | Native Branding, ze is ook antropoloog en merkstrateeg. In die hoedanigheid werkte ze de afgelopen > 15 jaar met honderden ondernemers en organisaties aan een merk dat klopt. Haar kennis van archetypen en de passie waarmee ze jou laat zien wat je aantrekkingskracht is, is groot en aanstekelijk. 

Komend groepsprogramma is bijna vol!

we starten op maandag 25 oktober