Masterclasses

voor een merk dat klopt

Lees meer

Je type leiderschap. Op welke klanten je een soort van professioneel verliefd bent. Jouw unieke, eigen concept. De rol die geld speelt in je bedrijf. Je beeldgebruik, de manier waarop je zichtbaar bent op social media of de verhalen die je vertelt. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is archetypisch. Dat wil zeggen dat er - hoe graag anderen je het ook doen geloven - er geen one best way bestaat. Jij bent uniek en onderscheidend, dus waarom zou je doen wat alle anderen doen?


Hoe ondernemend je ook bent, de kans is groot dat je jezelf niet in alle keuze die je maakt de permissie geeft om te doen wat klopt voor jou. Soms omdat je gewoonweg niet weet wat klopt. Soms omdat je dat aan het ontdekken bent. En soms omdat je ergens wel voelt dat wat je doet niet klopt, maar je niet anders durft. 


Met onze masterclasses bieden we jou als ondernemer elke maand de kans om te ontdekken wat wél klopt. Een laagdrempelige kennismaking met #eenmerkdatklopt. Elke maand een ander thema, maar altijd een andere manier van kijken en een nieuw perspectief. De masterclasses zijn kleinschalig en diepgaand, en vinden online plaats via Zoom.


Elke masterclass kost 99 euro, exclusief BTW.
Als je kiest voor drie masterclasses, krijg je gratis toegang tot een vierde naar keuze. 


Er is bij iedere masterclass plaats voor 12 deelnemers. VOL = VOL.

Dat wil ik

> 15 jaar

ervaring met merken

1452 
interessante combinaties van 2 of 3 archetypen
>100 
ondernemers met een merk dat klopt

Komende webinars

19

november
10:00

Meer dan een archetype webinar

spreker: Francien van Eersel

07

december
15.00

Meer dan een archetype webinar

spreker: Francien van Eersel

Over Francien van Eersel

Het webinar wordt gegeven door Francien van Eersel. Niet alleen is zij founder en owner van TR-IBU | Native Branding, ze is ook antropoloog en merkstrateeg. In die hoedanigheid werkte ze de afgelopen > 15 jaar met honderden ondernemers en organisaties aan een merk dat klopt. Haar kennis van archetypen en de passie waarmee ze jou laat zien wat je aantrekkingskracht is, is groot en aanstekelijk. 

Het is tijd

om jouw unieke karakter te laten zien in een merk dat klopt

99 euro, ex BTW

Dit webinar voelde als een waar feestje, met diepgang, herkenning en humor. Superfijn. Ik ben dankbaar dat ik aansloot, want nu heb ik weer helderheid in mijn merk. Ik kan weer verder. 

Anneke