Native Brand discovery

in 1,5 uur van 'doen wat hoort' naar een merk dat klopt

Dat wil ik!

Wat is een merk dat klopt?

De naam zegt het al. In een merk dat klopt is alles wat je denkt, doet en zegt in lijn met wie je bent als ondernemer. Congruent. Moeiteloos. Echt.

Wat heb je daarvoor nodig?

Helderheid. Inzicht in de diepere, verborgen lagen van je merk. Het onbewuste en impliciete, de essentie  en het geheim van jouw aantrekkingskracht.

Wat ga je in deze 1,5 uur ontdekken ?

TIjdens de Native Brand discovery ontdek je dat er geen 'one best way' is naar succes. Dat het om vele redenen loont om jezelf zijn én te laten zien.

Komende Native Brand discoveries:

00

datum volgt
00:00

Native Brand discovery

spreker: Francien van Eersel

00

datum volgt
00.00

Native Brand discovery

spreker: Francien van Eersel

Wat ga je doen tijdens de Native Brand discovery?

Verder kijken

dan wat je nu ziet en weet over je business.

Bewust worden

van de diepere, verborgen lagen in je merk.

Je laten meevoeren

in ons multi-layered framework voor een merk dat klopt.

Begrijpen

dat wie jij bent als ondernemer (het succes van) je merk bepaalt.

Ontdekken

wat het geheim van jouw aantrekkingskracht is, en jouw weg naar succes.

Weten

wat je te doen staat als je wilt dat jouw merk klopt.

Niet één grote salespitch

Tijdens de Native Brand discovery duiken we de diepere lagen van je merk in. Maar dat is niet alles! Je kunt er ook ontdekken of ons Native Brand programma iets voor jou is. We hebben zelfs een onweerstaanbaar aanbod voor je, waarmee je de investering voor de discovery dubbel en dwars terugverdient. En nee, dat is niet verplicht natuurlijk. Onze discovery is niet één grote salespitch. Want dat klopt niet bij ons merk. 😉 Kom gewoon proeven en kijken, horen en voelen. Met alle zes je zintuigen. Je bent van harte welkom.
Dat wil ik wel

Ervaringen van deelnemers

Diepgang
Eerlijk is eerlijk... Zoveel diepgang in een eerste cursus. Dat had ik niet verwacht! In een wervelwind vlogen de inzichten me om mijn oren. Ik wist me: hier móet ik mee verder. Ik ben nog iedere dag dankbaar dat ik destijds die stap zette. De rest is geschiedenis: werken vanuit een merk dat klopt is het mooiste wat er is!
Joke
Zeldzaam
Iedere ondernemer die zichzelf serieus neemt, zou aan deze discovery moeten meedoen. Waarom? Je gaat niet alleen begrijpen DAT jij de sleutel naar succes bent, maar ook HOE je daar vervolgens mee aan de slag gaat. Spiritueel én no-nonsense. Diepgaand én praktisch. Een zeldzaam goede combinatie.
Alex
Opwelling

Ik liep al een tijd rond met het gevoel dat er meer in zat. Iets in mij dat ik niet benutte, ondanks je mooie resultaten in mijn bedrijf. Ik meldde me in een opwelling aan voor deze introductiecursus en ontdekte gewoon precies waar het hem in zat en wat ik te doen had. Dat heeft me veel tijd, geld, energie en frustratie bespaard. 

Saskia
Video Aspect Ratio: 16:9

Native Brand discovery

ontdek de diepere lagen in je merkKen je de metafoor van de ijsberg? Waarin het grootste deel van de berg zich ónder het wateroppervlak bevindt, onzichtbaar voor het oog? Zo is het ook met je business. Wij zien de merken waarmee wij werken als bergen, waarvan de top boven de wolken uitsteekt en de rest is verhuld in dikke mist. 

IJsberg of berg, de metafoor is hetzelfde. Hoe mooi en zichtbaar de piek ook is, het grootste deel blijft buiten beeld. Terwijl in de wolken en mist de antwoorden liggen die je nodig hebt om te groeien als ondernemer en als merk. Wie je ook bent en waar je ook staat. 

Wat je nodig hebt, is helderheid. Jouw 'moment of clarity'. Inzicht in al het mooie en waardevolle dat zich onder het oppervlak bevindt. Jouw natuurlijke voorkeuren, het geheim van je aantrekkingskracht. 

Bij TR-IBU | Native Branding helpen we ondernemers met het creëren van een merk dat klopt. Daarbij maken we gebruik van inzichten en principes uit de psychologie en antropologie. In een merk dat klopt is helderheid. Ondernemers met een merk dat klopt begrijpen waar hun merk over gaat, op alle lagen. Zij en ervaren sindsdien een grenzeloze energie, creativiteit, moeiteloosheid, flow en zingeving.

Tijdens de Native Brand discovery nemen we je mee in de diepere lagen van je merk. We introduceren je in ons multi-layered framework voor een merk dat klopt. Is het tijd, voor helderheid, inzichten en échte antwoorden?

Het is tijd

In 1,5 uur van 'doen wat hoort' naar een merk dat klopt.

Dat wil ik